V Třebíči už začala očekávaná rekonstrukce stadionu

V Třebíči jsme zahájili rekonstrukci zimního stadionu. V tuto chvíli v místě probíhají bourací práce. Modernizace stadionu by měla skončit v lednu 2026. Vylepšení se dočká zejména jeho zázemí.

Kompletní rekonstrukce zimního stadionu zahrnuje výměnu obvodového pláště, přípojek, přístupových komunikací i okolní terénní úpravy. Součástí bude také nové sociální zázemí, rekonstrukce hlediště a ledové plochy, přístavba s novými šatnami, sociálním zařízením a novým technologickým zařízením stadionu. Rekonstrukce má začít letos v dubnu a skončit v lednu roku 2026. Po úpravě bude hlediště pro 2600 lidí. Všechna místa budou na sezení. Na stavbu má město přislíbeno asi šedesátimilionovou dotaci od Kraje Vysočina.

Mohly by Vás zajímat další události

27.09.2024

Nová škola v Ondřejově je inspirována proslulou hvězdárnou

Pro svazek obcí Ondřejov jsme otevřeli moderní základní školu pro 540 dětí. Škola nese jméno po bratrech Josefu a Janu Fričových, zakladateli proslulé ondřejovské hvězdárny jejíž téma se viditelně propisuje do designu celé budovy.

Číst více

26.09.2024

V nové průmyslové lokalitě jsme odstartovali výstavbu

Pozemky v průmyslové zóně Jamská II ve Žďáru nad Sázavou nabízí město zájemcům již od počátku roku 2021. V oblasti na jihovýchodním okraji města se však ani bezmála čtyři roky poté žádná výstavba ve velkém zatím neodehrává.

Číst více

13.09.2024

V Šeberově jsme otevřeli novou základní školu pro 450 žáků

Představitelé hlavního města, městské části Praha-Šeberov spolu s dalšími hosty slavnostně otevřeli novou základní školu v Šeberově. Stavba zahrnuje 18 kmenových tříd pro 450 žáků s tělocvičnou a dalším zázemím.

Číst více

04.08.2024

Parta tří robotů staví nový depozitář v Pelhřimově

Na stavbě depozitáře pro Muzeum Vysočiny v Pelhřimově pracují tři zdící roboti od Wienerbergeru. Roboti v takovém počtu na jednom místě pracují vůbec poprvé. Stavba za zhruba 130 milionů korun, kterou financuje Kraj Vysočina by měla být hotová za dva roky.

Číst více